Boka privatlektion

Enskild träning- tid och plats som passar dig

Här kan du läsa mer om våra enskilda träningar, se priser, boka tid och ställa frågor. Den här delen av Work for fun växer mest. Det finns ett behov av tid för samtal, enskilda lösningar och upplägg som går utanför ramen för "vanliga" kurser. Välkommen till sidan där endast fantasin begränsar dig.

Exempel på uppläggWalk and talk

Vi träffas på en plats och genomför träningen under promenaden. Det kan handla om allt från koppelhantering till att du behöver prata om och få ett par extra ögon i det sammanhang där hunden behöver lära sig hantera omgivningen på ett rimligt sätt.

Tid: 45 min

Kostnad: 700 kr+ reseersättning

Stammisen

Om du väljer att boka 10 lektioner inom loppet av 12 månader ger vi en prisreducering per tillfälle. Upplägget fungerar i övrigt som privatlektioner.

  • 10 lektioner a`30 min 3000 kr
  • 10 lektioner a`45 min 5200 kr
  • 10 lektioner a´60 min 6000 kr

Privatlektioner

Den här varianten genomförs på Work for fun (eller annan plats om så önskas) Vi kommer överens, i grova drag, vad träningen ska handla om och hur jag kan hjälpa dig vidare på bästa sätt.

Tid: 30, 45 eller 60 min

Kostnad: 370, 620 eller 750 kr (reseersättning tillkommer vid träning på annan plats)

Digital coachning

Bor du långt ifrån Work for fun så finns möjlighet till digital handledning. Vi ses då via zoom och genomför samtal och guidning. Du har möjlighet att skicka filmer på hundens agerande i olika situationer som stöd för handledningen.

Tid: 45 eller 60 min

Kostnad: 620 eller 750 kr 

Boka enskild träning online