Hundproblem

Hundproblem

Hej,


När du vänder dig till mig för att få stöd och hjälp i din hunds beteende, har du troligtvis kommit till vägs ände på egen hand. Du kanske har sökt hjälp hos någon annan, arbetat själv med hunden eller en kombination av båda. Varje hund och människa bär på ett gemensamt bagage och påverkar varandra i olika situationer. Oavsett ert bagage utgår jag från att du har gjort ditt allra bästa utifrån de förutsättningar du har. Innan du konaktar mig för en utredning eller konsultation, läs hur jag arbetar med hundproblem för att se om det går hand i hand med din syn på hund.


/Ingela Wik

2. Kartläggning


Beroende på om du vill och behöver gå vidare med en utredning så påbörjar jag en kartläggning av hunden. Den största delen är redan gjord via konsultationen. Utifrån kartläggningen går vi sedan vidare till en plan.Prisbild


  • Konsultation 90 min  1100 kr
  • Kartläggning 650 kr
  • Utredning och träningsplan 2500 kr
  • Träningspass 750 kr/ timme1. Ett första steg


För att jag ska kunna bilda mig en uppfattning om på vilket sätt jag kan vara ett stöd och hjälpa dig med din hund så behöver vi ses för en konsultation. Jag tar emot dig på Work for fun i Blädninge eller via hembesök om det passar dig bättre.

Under vårt samtal får du möjlighet att berätta om er situation och jag ställer en del frågor. Hunden är med vid konsultationen för att jag ska få träffa den helt enkelt.3. Utredning och träning


Gemensamt för de utredningar jag gör är att hundens välfärd ligger i fokus. Många problembeteenden grundar sig i smärta och vetrinärbesök kan bli aktuellt som en åtgärd. Jag kan aldrig garantera ett visst resultat men kommer att göra mitt bästa för att ge dig en rimlig uppfattning om vad som behövs för att din hund ska må bättre. Plan och träning ser väldigt olika ut och många gånger kan träningen ske på hemmaplan av dig. Jag utgår från hunden bakgrund och behov. Blodspår, vallning, apportering, styrketräning och massage kan vara delar i träningsåtgärder.

Uppföljning och återbesök bokas enligt överenskommelse med dig.Bokning av konsultation

Skicka ett mail och beskriv er situation kortfattat. Jag ringer upp er på angivet telefonnummer och vi kommer överens om datum, tid och plats för konsultationen.

Mail: iw.workforfun@gmail.com

Skriv Hundproblem i ämnesraden

unsplash