Inblick

Inblick

Kalendern

September

2/9 BPH heldag

3/9 BPH heldag

6/9 18:30-20:00 Valpkurs träff 4

13/9 18:30-20:00 Valpkurs träff 5

20/9 18:30-20:00 Valpkurs avslutning


September

2/9 BPH heldag

3/9 BPH heldag

6/9 18:30-20:00 Valpkurs träff 4

13/9 18:30-20:00 Valpkurs träff 5

20/9 18:30-20:00 Valpkurs avslutning


Tillbaka till mitt varför

I takt med att man får oändligt med information till sig via sociala medier, bloggar, erfarenheter, utbildningar mm så kan man också hamna lite “ ur balans”. Med det menar jag att det jag gör i företaget inte grundar sig i mitt varför. Ett par gånger per år gör jag en revidering om jag har hamnat ur balans med mitt varför. Visionen och målet är och kommer alltid vara densamma, Work for fun är ett företag där lärande och hundens välfärd är i fokus. Jag har en stor utmaning framför mig då jag med den visionen kliver in i den sociala tjänstehund-världen. I augusti påbörjar jag en 2-årig yh-utbildning med fokus på hunden i skolan. Mina två yrken kommer nu att mötas, med allt vad det innebär. Samtidigt fortsätter min fortbildning inom friskvård för hund. Äventyrsbanor för tassar och tår, hundgym och upplevelsestigar ligger och väntar på att realiseras. Hela tiden med visionen om hundens välfärd i fokus. Ja, ni hör ju att den kommande tiden är full med äventyr och utmaningar. Jag hoppas och tror att många delar min syn på hund och att den ska få utrymme att växa. Work for funs Hundligheter är en plattform som går hand i hand med visionen. Jag hoppas du hittar något som passar dig och hunden i vårt utbud. Varmt välkommen till en höst hos oss.


/Ingela, Speja,Lykka och Flisan.

Största fokus just nu

Lykkas äventyr

Ni som följer oss i social medier har inte kunnat undgå Ängsgårdens nyförvärv, lilla Lykka. Stora delar av sommaren och det kommande året kommer tid avsättas till denna lilla tös. Vil du följa hennes utveckling och äventyr, rekommenderar jag dig att köpa en plats på Lykkas äventyr. Där får du tillgång till föreläsningar, övningar, en Facebook-grupp mm

Du behöver inte ha en valp för att delta och kursen kommer vara öppen minst 1 år framåt.

Frågor och funderingar

Har du några tankar om vad du skulle vilja ha med på vår Inblick-sida eller något du vill göra oss uppmärksamma på, använd formuläret och skicka din reflektion till oss.