Online

Work for fun Online

Work for fun Online


Här hittar du vårt utbud av kortare och längre distansutbildningar. Gemensamt för alla är att du kan delta oavsett vilken del av landet du bor. Vi har en lärplattform där du tar del av texter, filmer föreläsningar mm. Många av våra distanskurser har även en sluten Facebookgrupp kopplad till sig. Lärträffar via zoom, bollplanksträffar samt enskild handledning är återkommande inslag i våra utbildningar. Ansvarig för våra distanskurser är Ingela Wik, hundpsykolog och specialpedagog med inriktning människa och hund.


Sidan är under uppbyggnad och fylls på efterhand.

Valpguiden

Valpguiden är en onlinekurs för dig som är eller ska få en familjemedlem med fyra tassar. Kursen är indelade i 5 kapitel och innehåller texter, filmer, föreläsningar, uppdrag och frivilliga uppgifter att lämna in för feedback från lärare. Du har tillgång till kursen i 10 månader från köpdagen. Kolla om din uppfödare är ansluten till Valpguiden, då har du ett förmånligare pris.
Grundkurs i bollvallning


I den här kursen får du lära dig grunderna i bollvallning. Vi djupdyker i bakgrunden, funktionen, likheter och skillnader med boskapsvallning och såklart en massa praktisk träning och övningar som du kan göra tillsammans med din hund.Saknar du något?


Vi skräddarsyr även utbildningspaket till våra kunder. Det kan handla om kortare forbildningar till längre insatser som pågår över tid. Kontakta oss och berätta om dina tankar och önskemål så återkommer vi med ett utbildningsförslag.